Okoljski dan


V sklopu Okoljskega dne gospodarstva so bili 3. junija 2022 v hotelu Rikli na Bledu predstavljeni unikatni predmeti slovenskih oblikovalcev, ki so sedaj na ogled v preddverju Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana.

V želji povezati vse deležnike, ki so povezani z izzivi na področju okolja, od podjetnikov oz. gospodarstva do države, nevladnikov, lokalne skupnosti, raziskovalcev ter medijev, Gospodarska zbornica Slovenije organizira Okoljsko dražbo.

Vsi govorimo okolje, ali vsi govorimo isti jezik?

Na Okoljski dražbi so unikatni izdelki slovenskih oblikovalcev, ki so tesno povezani z varovanjem okolja. Vabimo vas k sodelovanju v dražbi vse do njenega izteka, v četrtek, 30. junija ob 24:00.

       

Izkupiček zbranih sredstev bo namenjen okoljski naložbo v lokalno okolje, in sicer sofinanciranju nakupa kolektorjev za toplo vodo v Otroškem letovišču Pacug.

Zbrana sredstva bodo predana Zvezi prijateljev mladine Vič-Rudnik.

Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo kreativcem za sodelovanje, da so svoje izdelke odstopili za namene dražbe. Vsem vam, ki boste dobrosrčno dražili izdelke, pa se tudi že sedaj zahvaljujemo.